Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

ADTS Human Resources: een dag mee met Tea Knezevic

document
Artikel
3 min.
ADTS human resources een dag mee met tea knezevic

“Binnen ADTS ICT BV ben ik samen met mijn directe collega Ruby Vermaat verantwoordelijk voor de HR-vraagstukken. Naast mijn rol als HR Manager ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoop en facturatie. Mijn dag begint altijd met een zelfgemaakte cappuccino en daarna start ik vaak met de mailboxen en een to do-lijst. “Ad-hoc werkzaamheden zorgen ervoor dat de takenlijst nooit af is, maar dat maakt het werken bij ADTS ook heel fijn en uitdagend!”

 

Terugvallen op collega’s

“Binnen ADTS zijn de lijntjes kort en weten we elkaar snel te vinden. Omdat ik diverse rollen heb binnen de organisatie, spreek ik al mijn collega’s dagelijks. De processen zijn bekend, maar als ik ergens tegenaan loop roep ik de hulp in van collega’s die proceseigenaar zijn. Zo kan ik voor alle Sales zaken terecht bij mijn collega’s Romy Heijser en Manon Roskam. Bij IT-vraagstukken ga ik in gesprek met onze engineers en de collega’s van de Servicedesk. Naast mij zit onze directeur die van origine een techneut is en hij krijgt de meeste vragen.”

 

Talenten aantrekken en behouden

“Elke dag is anders en de werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Onze organisatiecultuur is fijn en we zijn eerlijk en open tegen elkaar. Wij helpen elkaar wanneer nodig, geven feedback, maken tijd voor plezier en maken deel uit van de ADTS-familie! In 2020 ben ik een jaar ergens anders werkzaam geweest, waar ik leuke collega’s had en het werk uitdagend was. Toch ben ik afgelopen september weer teruggekeerd bij ADTS. Mijn dagen vliegen voorbij. Na mijn vertrek zijn er nieuwe collega’s toegevoegd aan het team, wat betekent dat wij meer talent in huis hebben en met z’n allen ADTS nog groter kunnen maken.”

 

Bijdragen aan groei

“Bij HR lopen er momenteel wat projecten die in 2022 worden afgerond. Projecten waarbij we processen optimaliseren en zorgen dat HR nog belangrijker en actiever wordt binnen de organisatie. Als afdeling worden we dan echt een Business Partner, denken mee en werken aan de groei van ADTS. Onlangs heb ik meegewerkt aan een intern project, namelijk het behalen van de ISO27001 certificering en de her certificering van ISO9001. Dankzij de hulp van alle collega’s, de ISO-adviseur en onze ISO-collega Rick Hoevenaar hebben wij beide certificaten behaald.”

 

Humor op de werkvloer

“Samen maken we veel leuke werksituaties mee vol fijne herinneringen. Recent waren er pluche eendjes verstopt in ons pand. Naast ADTS zijn er nog twee bedrijven in ons pand en één van de bedrijven organiseert evenementen. In ons magazijn staat al enige tijd een grote zak met deze eendjes. Afgelopen december heeft één van onze collega’s de eendjes door heel het gebouw verstopt. Op de gekste plekken kwamen we ze tegen. In de kastjes met koffiekopjes, in de Airfryer, in postbussen en nog veel meer. Overal kwam je eendjes tegen. Op een gegeven moment werd het zelfs een spelletje: ‘Vind de eendjes’. We hebben veel plezier gehad en uiteindelijk alle eendjes teruggevonden en veilig opgeborgen voor het volgende evenement van onze medecollega’s.”

Hoe kunnen wij je helpen?