Hybride werken zonder frustraties

De Microsoft Teams meeting die wél werkt

Ik wil dat ook!

Hybride werken is sinds zijn verrijzing vaak een uitkomst, maar ook regelmatig een bonk aan frustraties. Een dermate slechte beeldkwaliteit dat je eruitziet als een pixelmonster. Geluidsproblemen waardoor je drie keer dezelfde zin herhaalt. Vermoeidheid van het tureluurs staren naar een beeldscherm. En probeer maar eens een verhaal duidelijk over te brengen terwijl de kat je arm krabbelt en je de afwas nog moet doen.

Deze frustraties zijn verleden tijd met Webex.

Waar je ook bent en welk apparaat je ook gebruikt.

“Ben ik goed te verstaan?”
“Kun je mij zien?”
“Ik deel even mijn scherm...”

88% van de werknemers is gefrustreerd door ervaringen in online meetings

Microsoft Teams zonder Webex

Wisselen van programma om te videobellen of vergaderen met een collega of klant geeft veel gedoe. Eerst in Microsoft Teams, daarna via een andere app zoals Zoom of Google Meet. Ieder bedrijf gebruikt het eigen voorkeursplatform. Maar dat schakelen kost tijd en meetings gaan niet altijd soepel.

 

De frustraties die zich voordoen zijn voor een groot deel weg te nemen. Dat kan met Webex. Waarom zou je dat kiezen? Een online werkplek moet samenwerken toejuichen en ondersteunen. Niet in de weg zitten.

 

Maar het is ook mogelijk Webex-meetings te hosten in Microsoft Teams. En zelfs al mocht je Webex (nog) niet willen gebruiken, dan zijn zakelijke devices van Cisco alsnog de beste optie. Deze zijn Teams-gecertificeerd en bieden betere beeld- en geluidskwaliteit dan alternatieve devices.

Wat is Webex?

Wazige beelden en vermoeide ogen

Breng de rust terug met Frames camera intelligence

Na een paar uur meetings is het niet gek dat de concentratie verdwenen is. Oplossingen van Webex spelen in op videokwaliteit en dynamisch vergaderen. Rust voor je ogen, want video haperen niet meer. Mensen komen scherp en beeld en de camera volgt spreker. Zo ligt de focus op deze persoon en is het makkelijker de focus te behouden. Daarvoor bieden we verschillende devices aan.

Vermoeide ogen
Slechte beeldkwaliteit
Weinig concentratie

Hallo? Ik versta je niet

Eindeloos herhalen is ten einde

‘Kun je dat misschien nog een keer zeggen, je viel even weg.’ Om moedeloos van te worden. Statische ruis, vertraging in geluiden en haperende verhalen. Het is vervelend en verslechtert de communicatie, waardoor je sneller vermoeid raakt en informatie niet goed opslaat. Met devices en software van Webex hoor je ieder woord duidelijk en zonder afleiding. Wij zorgen dat je stem gehoord wordt, in een drukke omgeving of gewoon vanuit huis of kantoor.

Veel omgevingsgeluid
Haperende/krakende stem
Ruis en galm

Halve verhalen, halve informatie

Miscommunicatie is de sleutel tot irritatie

Als verhalen of informatie niet goed worden overgebracht kan dat vervelende gevolgen hebben. Ideeën worden niet begrepen of gewaardeerd, een oplossing of advies komt niet uit de verf of de boodschap dekt de lading niet. Webex + Teams pakt deze problemen bij de wortel aan. Door een symbiose van kwalitatief hoogwaardige meetingsoftware en video- en audiohardware, omarm je de kracht van verhalen.

“Met Webex Calling kunnen de medewerkers bellen vanaf elk device”

Herpak de focus of versterk het team

Lobby

Mensen komen in de virtuele ontvangsthal samen voordat ze een meeting joinen. Aanwezigen hebben toegang tot algemene informatie en er is een chatfunctie.

Jump Room

Een ruimte voor snelle, spontane meetings om snel en efficiënt te discussiëren, bijvoorbeeld in een projectteam.

Small Conference Room

Deze virtuele ruimte is ideaal voor kleine teambesprekingen. Het is een omgeving waar teamleden intensief samenwerken, documenten delen en ideeën uitwisselen.

Ideation Space

Deze ruimte stimuleert creativiteit en innovatie door teamleden in staat te stellen met elkaar te brainstormen. Concepten delen en feedback ontvangen is heel gemakkelijk in deze brainstormruimte.

Boardroom

Voor zakelijke besprekingen en directievergaderingen is de boardroom effectief. Deze room heeft geavanceerde functies voor besluitvorming en het opstellen van actiepunten.

Contact Center

Een ruimte voor klantenservice- en interactie. Medewerkers die klanten te woord staan kunnen hier samenkomen om zo efficiënter klantvragen af te handelen.

Training Room

Deze ruimte is bedoeld voor educatieve doeleinden. Voor online workshops en kennissessies waar jouw werknemers zichzelf ontwikkelen als professionals.

NOC

De ruimte voor netwerkbeheer- en monitoring. In real-time worden via dashboards en tools de status en prestaties geanalyseerd. IT-teams kunnen via hier gemakkelijk problemen identificeren en oplossen.

Meer weten over alle Webex oplossingen?

Download de whitepaper.

Eén applicatie voor alle meetings

Met Webex heb je geen losse software zoals Zoom of Microsoft Teams meer nodig. Alles is bij te wonen vanuit Webex Meetings.

Documentatie door AI

Gesprekken kunnen worden gedocumenteerd door AI. Ook kan deze de belangrijkste onderdelen van een meeting noteren met behulp van keywords.

Optimaal beeld en geluid

De kwaliteit van video en audio komt uit de hardware, niet uit de software. Dat maakt het zowel met áls zonder Webex heel aantrekkelijk om Cisco-devices voor zakelijk gebruik in te zetten.

Natuurlijk en intuïtief

Door zoveel mogelijk hordes te verwijderen worden online meetings een stuk makkelijker. Het betreden, verlaten en overstappen bij meetings gaat vloeiend om zo dicht mogelijk een realistische setting te creëren. Alsof je in het echt aanschuift bij collega’s of klanten. Zo probeert Webex online vergaderen minder vermoeiend en afstandelijk te maken.

Neem contact op

Neem contact
met ons op!

Benieuwd wat Webex en/of Cisco devices kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Bel met onze Webex specialist
Bernhard van der Linde

010 - 310 1300