Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Werk samen.

Thuis, op kantoor of onderweg. Waar en via welk platform of device jij ook werkt, je wilt efficiënt én effectief kunnen samenwerken met je collega’s, klanten, partners en leveranciers. Maar is jouw ICT-omgeving daar wel op voorbereid? Met de oplossingen van ADTS werk jij optimaal samen. Altijd en overal.

werk-samen

Een optimale
samenwerking.
Intern én extern

Samenwerken en in contact staan met je collega’s hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of je nu onderweg, thuis of op kantoor werkt, met de oplossingen van ADTS werk jij altijd en overal optimaal én veilig samen. Met collega’s, klanten en partners.

Onze werkwijze

Maar hoe maak jij van online samenwerken een feestje? Om dat te bepalen, gaan we eerst met een diverse groep eindgebruikers om tafel zitten. Om jullie problemen boven tafel te krijgen én de ideale manier van samenwerken te bepalen. Samen zetten we die stip op de horizon.

Is de vraag achter de vraag gedefinieerd? Dan tekenen we de huidige én gewenste ICT-infrastructuur voor je uit, inclusief alle kanalen, systemen en platformen die gebruikt worden om samen te werken. En bespreken we waar nu de gaten zitten. In een helder stappenplan leggen we vervolgens uit hoe we dit -samen met jou- gaan oplossen, met behulp van onze hoogwaardige Cisco Collaboration-oplossingen. Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Jij blijft in control en wij zorgen ervoor dat jouw werk in goede banen wordt geleid én je makkelijk kunt communiceren met je collega’s. Waar en hoe je ook werkt.

Stay in touch. Werk samen met ADTS.

Neem contact op

Uitdagingen

Efficiënt én effectief samenwerken

Een gedeeld bestand niet terug kunnen vinden, haperend geluid tijdens een online meeting of niet makkelijk kunnen communiceren met je collega wanneer hij of zij een dag thuiswerkt of onderweg is. Wanneer teams niet efficiënt en effectief kunnen samenwerken, kan dit leiden tot meerdere problemen.

De productiviteit, concentratie en motivatie van medewerkers neemt af, besluitvorming loopt vertraging op, je verspilt tijd én het kan ook leiden tot slechter klantcontact of een lagere klanttevredenheid. Dat wil je voorkomen. Maar hoe? Door oplossingen zoals Cisco Collaboration te implementeren.

Vergaderen en bellen zonder haperingen

De manier van samenwerken is de afgelopen jaren drastisch veranderd. En ondanks dat we de weg naar oplossingen om online samen te werken aardig gevonden lijken te hebben, kan het bij veel organisaties toch nog beter, makkelijker en slimmer.

Is dat bij jouw organisatie ook het geval? Met onze hoogwaardige Cisco-oplossingen leveren wij een totaaloplossing als het gaat om samenwerken. Van bellen tot online vergaderen: wij maken het eenvoudig. Met de juiste hard- en software zorgen we ervoor dat het beeld en/of het geluid van waanzinnig hoge kwaliteit zijn, zodat jij de vergadering als levensecht beleeft én je op elke plek zakelijk kunt in- en uitbellen. Waar je ook bent en hoe je ook werkt.

Korte lijnen

Jij hebt vaste contactpersonen bij ADTS. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Specialisten

Wij hebben veel ICT-kennis in huis en delen die graag met jou, zodat jij beter kan (samen)werken.

Kwaliteit

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco.

Case

“Dubber en Cisco Webex Calling maken unified gespreksopname mogelijk voor Zuid-Amerikaanse aardoliemaatschappij”

ADTS - Bernhard van der LindeLees de hele case

Hulp nodig bij het kiezen van een zakelijke samenwerkingsoplossing

Online samenwerken is een feestje met de oplossingen van ADTS. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met je collega’s, klanten en partners. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste zakelijke samenwerkingsoplossing? Onze specialisten helpen je graag. Geen uitdaging is ons te gek. Deel je vraag en wij nemen binnen één werkdag contact mer je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300