Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Cisco Enterprise Networking

Met Cisco Enterprise Networking maak jij jouw netwerk toekomstbestendig met software en hardware die optimaal samenwerken. Een optimaal beschermde netwerkomgeving die eenvoudig is in beheer. Meer weten?

cisco-icoon
cisco enterprise networking

Zet een veilig én
toekomstbestendig
netwerk op

Medewerkers moeten goed, snel en veilig kunnen samenwerken. En als organisatie moet je eenvoudig kunnen anticiperen op groei. Jouw netwerkinfrastructuur speelt daarin een sleutelrol. Maar hoe zet je zo’n toekomstbestendig -en veilig- netwerk op?

De producten en oplossingen van Cisco Enterprise Networking helpen jou bij het optimaliseren van jouw netwerk infrastructuur, versterken van de beveiliging en het verhogen van de betrouwbaarheid en productiviteit. Daarnaast biedt Cisco Enterprise Networking ook tools voor automatisering en beheer. Het resultaat? Jij kan je weer focussen op je core business. En dat terwijl je ICT-kosten dalen en je de efficiency verhoogt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cisco Enterprise Networking? Laat onze netwerkexperts ervoor zorgen dat jij optimaal kan werken. Neem contact op.

Switches

Verbeter jouw netwerk security met ons brede scala aan switching-oplossingen. Zo voldoe je aan alle eisen voor een veilig en duurzaam hybride netwerk.

Wireless

Verhoog de snelheid, beveilig je netwerk en bespaar tijd met een vernieuwd wireless netwerk. Van access points en wireless controllers tot netwerkbeheer.

Routers

Veilig netwerken verbinden met het internet van de Egde tot de Cloud, ongeacht de schaal met Cisco-routers en SD-WAN. Eenvoudig te implementeren, beheren en gebruiken.

Software

Bouw een netwerk dat werkt op jouw manier met Cisco DNA Software-abonnementen. Zo profiteer je optimaal van de flexibele mogelijkheden en laat jij je ICT-infrastructuur meegroeien.

Industriële switches

De robuuste, industriële switches van Cisco zijn speciaal ontwikkeld voor de communicatie van veeleisende bedrijfsomgevingen en helpen jou bij het digitaliseren van activiteiten.es

Industriële routers

Werken onder extreme omstandigheden? Cisco Industrial Routers zijn gebouwd om extreme temperaturen, trillingen, vochtigheid, stof en water aan te kunnen.

Industriële security

Cisco Industrial Threat Defense beveiligt netwerkinfrastructuren voor productie-, energie-, en vervoersbedrijven, terminaloperators en olie- en gasexploitanten.

Industriële wireless

One size doesn’t fit all. Daarom heeft Cisco een breed scala aan wireless producten die zijn ontworpen om te werken in de meest veeleisende omgevingen.

Deel jouw uitdaging met ons!

Ga je verhuizen naar een nieuw pand, verbouwen of komt er een nieuwe locatie bij, hapert je Wi-Fi verbinding óf wil je jouw netwerk beveiligen tegen bedreigingen van buitenaf? Onze netwerkspecialisten adviseren je graag hoe de oplossingen van Cisco Enterprise Networking jou gaan helpen bij het oplossen van je IT-uitdagingen. Deel jouw uitdaging met ons en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300